Taal

  Zoeken

  Een Doorbraak In Het Genezen Met Je Handen.   

  quantum touch | Praktijk Eduard Voogt | praktijk voor lichaamswerk & Geestelijke ontwikkeling , organisatie-advisering | Hoorn - Noordholland 

  Quantum-touch is een belangrijke doorbraak in de kunst van genezen met de handen. Of je nu chiropractor, fysiotherapeut, energetisch genezer bent, aan lichaamswerk doet of in een ander medisch beroep werkzaam bent, met quantum-touch kun je een dimensie aan je werk toevoegen die tot nu toe onmogelijk leek. In dit boek maak je kennis met speciale adem- en lichaamsconcentratietechnieken, waarmee je je energie op een zodanig niveau kunt brengen dat een lichte aanraking al voldoende is om houdingscorrecties te bewerkstelligen. Botten vallen na aanraking spontaan in hun juiste positie terug. Pijn en ontstekingen verminderen en genezingprocessen verlopen sneller. Kinderen kunnen het zich spelenderwijs eigen maken, zo simpel is de techniek, maar toegepast door artsen, acupuncturisten en in de chiropraxie heeft het een enorm effect.

  Lees meer: Quantum touch en jouw genezende handen

  een stapsgewijze benadering van de kunst van het contact 

  Massage - Stewart Mitchel | Praktijk Eduard Voogt | praktijk voor lichaamswerk & Geestelijke ontwikkeling , organisatie-advisering | Hoorn - Noordholland 

  Een prachtig geïllustreerd , makkelijk te volgen handleiding voor degenen die willen leren om de gunstige effecten van massage in de praktijk . Onder begeleiding van ervaren clinicus en trainer Stewart Mitchell , The Complete Illustrated Guide to Massage richt zich op de praktische aspecten en voordelen van massage , van de full body massage tot tips over kalmerende zelf-massage om stress te behandelen, zachte massage technieken voor zwangere moeders te verlichten, tijdens de zwangerschap , baby's , ouderen en zieken , en de behandeling voor sport- of prestaties verwondingen.
  Elke behandeling wordt in eenvoudige stap - voor-stap fotografische sequenties uitgelegd . Het boek is verdeeld in nuttig afdelingen waaronder : alles over massage ; het begrijpen van je lichaam ; de basistechnieken ; massage in de praktijk ; speciale benaderingen en technieken ; speciale behandelingen ; en zelf- massages.

  Lees meer: Massage - Stewart Mitchel