Taal

  Zoeken

  Inlogformulier

  Welkom lezer!

  Deze blog ga ik gebruiken om ervaringen uit de praktijk, nieuwe inzichten die in de wereld ontstaan samen te vatten en te publiceren. Daarnaast zal ik regelmatig een boek bespreken dat mij aanspreekt en ook jou als lezer zal kunnen inspireren.

  Een veelvoud van eerste ervaringen met een correctie van het Verzamelpunt zal het hoofddoel van deze blog zijn. Sedert 2003 doe ik het werk als Verzamelpunt therapeut en heb in de loop der jaren honderden mensen mogen helpen. Verwarrend kan alleen zijn dat sommige mensen direct ervaringen hebben na een correctie en andere pas na maanden. Echter zal het Verzamelpunt, mits goed geplaatst, altijd een positieve werking hebben op het welbevinden en de fysieke gezondheid. Regelmatig heb ik mogen meemaken dat mensen al tijdens de eerste behandeling enorm veel ervaren waarbij in veel gevallen diepe emoties worden gevoeld. Ik sta in de praktijk dan ook nergens meer van te kijken, bij welke
  emotie dan ook. Maar altijd gaat een ieder de praktijk uit met een ervaring alsof er een last van de schouders is gevallen!

  Mijn meest bijzondere ervaringen?

  Tot twee keer aan toe een ingreep bij postnatale depressie die de week erop al voor een groot gedeelte was vertrokken.

  Aan het eind van de behandeling voelden beide moeders zich opgelucht en konden zich overgeven aan het moederschap. Ik heb echter in beide gevallen inzicht gekregen waarom het in deze twee specifieke gevallen mis ging na de geboorte. Wellicht bericht ik daar later nog over. Verder al verschillende keren mensen met een burn-out kunnen helpen. Ook hierbij bijna instant verbetering van de psychische gesteldheid en binnen korte ijd weer levenslust en voldoende energie om weer aan het werk te gaan.

  Een aantal keren meegemaakt dat vrouwen en onregelmatig werkende schildklier hadden en aldus medicijnen moeten gebruiken. Oorzaak was dan een hoog gepositioneerd Verzamelpunt waarna na een correctie de medicijnen drastisch konden worden verminderd dan wel worden stop gezet.

  Acute hulp bij een traumatische ervaring (ernstig auto ongeluk) waarna binnen een week het ongeluk en de stress waren geminimaliseerd en de persoon weer goed sliep zonder nachtmerries of een continue gedachtestroom aan het ongeluk!

  Ik groet je hartelijk!